Vill du satsa extra inför valet i höst och öka dina chanser att bli invald i riksdagen? Med en personvalskampanj kan du få människor att uppmärksamma vad just du står för och önskar att förändra. Precis som med andra jobb kan det vara svårt att sköta det hemifrån, eftersom det finns så många vardagssysslor som gärna gör sig påminda. Med ett kontorshotell i Stockholm kan du få en chans att fokusera, och dessutom en plats där du kan ha allt kampanjmaterial.

Gör fler intresserade

Genom en aktiv personvalskampanj kan du få fler röster, men du har också en chans att göra så att fler blir intresserade av politik. Tar du dig ut och träffar människor blir det en personlig kontakt som kan engagera, oavsett om de sen röstar på just dig. Du kan se det som en demokratisk god gärning, som du själv också har chans att tjäna på. Med ett arkitektritat kontorshotell i Stockholm får du en ljus och trevlig plats där du kan slappna av efter alla möten med människor – och planera för nästa omgång.

Varje riksdagsplats spelar roll

Efter det politiska kaos som blev efter valet 2018 har det blivit tydligare än någonsin att varje plats i riksdagen spelar roll. Att en politisk vilde som Amineh Kakabaveh kan avgöra i vissa frågor beror på att det politiska läget är såpass osäkert att en enda röst kan avgöra vilket beslut som tas. Att just nu genomföra en personvalskampanj och ha en chans att göra så att just din politiska ideologi blir en av framtidens ideologier är alltså något som verkligen är värt att satsa på.

Har personvalet någon betydelse?

Personvalen har uppmärksammats mest i samband med EU-valen, eftersom det då är lättare att komma in för att tillräckligt många valt att kryssa en. De allra flesta som röstas in i riksdagen gör det utifrån vilken plats de har på ett partis lista. Spelar då personvalet och den kampanj du planerar från ditt kontorshotell i Stockholm ingen roll alls? Även om inte alla intresserade väljer att kryssa dig kan fler bli positivt inställda till ditt parti och välja att rösta på det, så din kampanj kan spela roll oavsett hur många kryss du får.